ESPAIS

415230_291527107582503_420833675_o

BCN Cowork és un dels espais més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. El conjunt de vuit edificis de variats colors formen la Ciutat de la Justícia de Barcelona.

El projecte va ser desenvolupat pel famós arquitecte londinenc David Chipperfield i l’estudi Barceloní B720 Arquitectes.

La ubicació d’aquest coworking a Barcelona és immillorable, ja que es localitza en la zona sud de la ciutat, i compta amb una sèrie d’edificis d’excel·lent factura i una disposició espacial on totes les oficines comparteixen una gran plaça pública central com a punt de reunió.

La zona i el seu conjunt ofereix a l’usuari, o les empreses que estiguin buscant un espai flexible per a les seves oficines i el seu treball diari, una de les millors zones de coworking a Barcelona, amb amplis espais i modernes instal·lacions en una de les àrees de Barcelona amb més projecció de futur.

Per a això el BCN Cowork compta amb tota mena d’espais que s’adapten a totes les necessitats actuals.

Disposem d’una àmplia gamma de solucions amb espais flexibles que s’adapten a les teves necessitats reals. Tria la que més s’adapta a tu i al teu equip.

ESPAIS PRIVATS

El teu espai segons les teves necessitats. Des d’un despatx per a una persona, fins a oficines per a tot el teu equip. Tot llest per a entrar i començar a treballar sense complicacions.

Espai Privat Individual

Espais privats per a potenciar la teva productivitat, la teva imatge de marca i fidelitzar els teus clients. Un lloc per a causar bona impressió als teus clients.

Inclou:
– Accés Sala Coworking
– Accés al Centre de Negocis

Espai Privat Doble

Espais més amplis perfectes per al treball en equip, lluminosos i totalment exteriors. Equipat amb tot el necessari per a desenvolupar el vostre treball amb èxit.

Inclou:
– Accés Sala Coworking
– Accés al Centre de Negocis

SALES DE REUNIONS

SJ1, SJ2, SJ4 I SJ5

SALA VIP

SALA BETA

ZONES COMUNES

Vending

Zona impressió

Sala recepció